©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi
Máme 736534 Používateľov a 529043 Príspevkov
 
20 Dec 2014, 16:00
Reklama : 1 | 0
darceky pre muza darceky pre zenu darceky pre deti darceky pre zenu darceky pre deti




Traktor-zetor simulator 2009

Traktor-zetor simulator 2009  (Prečítané 18217 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 1
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#0

| 22 Okt 2009, 20:55

caute chcel by som sa informovat ci by sa mi oplatilo stahovat tuto hru....?..a ci by mi ta hra isla na takomto notebooku....
Intel(R)  Pentium(R) dual CPU T3200 @ 2.00 Ghz 2.00Ghz  2GB-ram Windows XP ....do predu dakuej za odpoved na ktoru sa mozem spolahnut...Thx

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 300
karma +16/-11
Príspevkov : 52
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#1

| 24 Okt 2009, 20:31

jj isla

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 230
karma +17/-0
Príspevkov : 20
Referal body : 1
SMS Body : 5

Zobraziť profil


#2

| 25 Okt 2009, 08:34

no podla toho aku mas graficku

{alt}{alt} 
{alt}{alt}
{alt}{alt}

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 1
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#3

| 29 Okt 2009, 14:13

no podla toho aku mas graficku
noo tak graficku mam 256

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#4

| 03 Dec 2009, 20:41

no jasne to musi slapat

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#5

| 12 Dec 2009, 11:44

cawte viete mi niekto povedat preco mi seka Traktor Zetor simulator ked mam procesor intel celeron 3,07GH 1536ram  grafiku geafors 7100 256ram

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#6

| 26 Dec 2009, 12:22

Neviete ked si kupim veci v Traktor-zetor simulator 2009 kde si ich vyzdvzhnem
do predu diiiiik za odpoved

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 990
karma +1/-0
Príspevkov : 6
Referal body : 0
SMS Body : 5

Zobraziť profil
#7

| 30 Dec 2009, 10:07

V predajni,preklikaj sa tam ako ked menis traktor ,teda ak si kupil traktor,inak tam musis dojist s traktorom preto

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#8

| 06 Jan 2010, 20:44

hej neviete mi povedat ako si dam ine traktori do hry?

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-1
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#9

| 07 Jan 2010, 15:40

hej neviete mi povedat ako si dam ine traktori do hry?

No najskor si ich musis stiahnut na stranke Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste  a potom stiahnes aky traktor chces a odbalis to co si stiahol a skopirujes ich do Dokumenty/My games/FarmingSimulator2009/mods a tak to vloz spust hru a das P a kupis si traktor alebo co si si stiahol keby nieco nap. Úsmev

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#10

| 07 Jan 2010, 16:58

neviete mi niekto povedat aky mam zadat   PRODUCT KEY  do tej hry??

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#11

| 07 Jan 2010, 18:32

no ale ja mam hru traktor zetor sim a tam v mojich dokumentoch mam landwitschavt a dal som to tam a nicnemam ten traktor

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-1
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#12

| 08 Jan 2010, 19:35

no ale ja mam hru traktor zetor sim a tam v mojich dokumentoch mam landwitschavt a dal som to tam a nicnemam ten traktor

to nevadi ze mas taky to je to iste aj mapa vsetko okrem menu a pesnicky v menu no a jazyk samozrejme. No ved do toho mods to treba skopirovat a HL. po jednej zlozke kazde jedno zvlast lebo ked to dat naraz tak ti nepojde.

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#13

| 09 Jan 2010, 19:47

neviete mi niekto povedat aky mam zadat   PRODUCT KEY  do tej hry??

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 268
karma +108/-5
Príspevkov : 143
Referal body : 2
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#14

| 10 Jan 2010, 01:51

neviete mi niekto povedat aky mam zadat   PRODUCT KEY  do tej hry??

Tu ich mas par:
Kód:
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registujte sa alebo sa  prihláste
Registraciou ziskate zadarmo pristup k odkazom na rapidshare, upnito, hellshare a desiatky dalsim.

K+ vždy poteší Mrknutie Vždy odmením každého K+ kto pomôže Smiech  Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Predaj: Upnito kredity - lacno

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

Traktor-zetor simulator 2009

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.831 sekund, 28 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.