Cucaj Rank : 2856
karma +0/-0
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0
|
|
Ahojte, hladam neaky dobry antivirus, zadara, poradte aky a kde ho zozeniem..dakujem!!!
|
|
|
|
|
|
Cucaj Rank : 1499
karma +11/-3
Príspevkov : 2
|
|
AVAST poslední verze 4.8-1335 a dá se stáhnout zdarma ze Slunečnice nebo z Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.Registrujte sa alebo sa prihlástewww.stahuj.cz a funguje spolehlivě.
|
R@z@rk@ :-)
|
|
|
|
|
Cucaj Rank : 157
karma +210/-0
Príspevkov : 274
Referal body : 1
SMS Body : 10

|
|
Ahojte, hladam neaky dobry antivirus, zadara, poradte aky a kde ho zozeniem..dakujem!!!
Daj si radšej Aviru free ,máš ju zadarmo a je lepšia ako Avast. Tu máš link ,daj iba download Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie. Registrujte sa alebo sa prihlástehttp://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button&cdlPid=11012914 
|
|
|
|
|
Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
|
|
ale Avast! ma jednu malu nevihodu na prve pouzitie a tiez aj po roku je potrebne obnovit licenciu (zdarma sa registrovat na avast .sk) 
|
|
|
|
|
Cucaj Rank : 1499
karma +11/-3
Príspevkov : 2
|
|
ale Avast! ma jednu malu nevihodu na prve pouzitie a tiez aj po roku je potrebne obnovit licenciu (zdarma sa registrovat na avast .sk)  No a co? V čem je problém? Prostě se zaregistruješ a máš vystaráno. AVAST je zdarma jako antivir je podle mne nejlepší. Dokonce nesežere ani moc místa na disku, narozdíl od jiných.
|
R@z@rk@ :-)
|
|
|
|
Cucaj Rank : 52
karma +515/-3
Príspevkov : 525
Referal body : 7
|
|
Podla mna, je najlepsi antivir NOD32. Ma jednoduche ovladanie.
|
|
Posledná zmena: 09 Jan 2010, 12:27 pm od R.I.P.
|
|
|
|
|
|
Cucaj Rank : 298
karma +32/-0
Príspevkov : 99

|
|
daj si avast podla mna je vyborni pouzivam ho asi pol roka a neboli s nim ziadne problemy !!!!!
|
  Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.Registrujte sa alebo sa prihláste>>Návody na inštáláciu hier<<
|
|
|
|
Cucaj Rank : 53
karma +412/-2
Príspevkov : 683
SMS Body : 5
Ocenenia:

|
|
Ešte by bol good AVG AV Free. Má aj podporu Windows 7 čo majú zatial len 3 AV (Norton, AVG a ešte dáky asi F-Secure)
|
|
|
|
|
< [ DARK WAVE ] >
Cucaj Rank : 106
karma +499/-3
Príspevkov : 191

|
|
tak ako vraví milanxx18. AVIRA! nothing else  podľa testov je to najlepší antivír a žere najmenej systémových prostriedkov PC.
|
): nʌɐlɥ ɐu ʎuǝʌɐʇsod ǝɾ ʇǝʌs oʇuǝʇ ʎlǝɔ
|
|
|
|
karma +412/-2
Ocenenia:

|
|
Avira ma dobru detekciu, ale ma dost falosnych poplachov a mne často padal...
|
|
|
|
|
|
|
karma +412/-2
Ocenenia:

|
|
No ak plateny tak Eset Antivirus, ked FREE tak Avira antivirus personal + Comodo Firewall (ak maš Win XP.. pri Viste a Seven už netreba)
|
|
|
|
|
|