Dobrý deň prajem !!!
Chcel by som sa poinformovať. Som autorom nasledujúceho inzerátu a chcel by som získať informácie, akú cenu má ten počítač? Popíšem vám o ňom niečo, CPU a M/B boli zakúpené pred rokom v Januári s Alza keď ešte CPU bol dostupný. Grafická karta je staršia o tri roky (vtedy bola kupovaná) veľmi nebola využívaná keďže predchodca bol len jedno jadro intel celeron d

.. PC sa nevyužíva kaźdý deň, nakoľko pracujem v zahraničí a pravdepodobne sa tam budem aj sťahovať sa ho chcem zbaviť. Je to super počítač, dodám ho s preinštalovaným Windowsom, všetko čo k nemu je potreba. Všetko je funkčné. Chladenie trošku hlasné, DDR2 sa dá vymeniť za DDR3 keďže M/B podporuje aj aj, škoda že sa nedá kombinovať. Mám už aj vytipovaný notebook ktorý by som si chcel kúpiť, a je to podobná cena tomuto PC. (predám-kúpim).
PARAMETRE:
CPU: AMD Athlon II X4 640 3GHz
RAM: 3GB DDR2
GPU: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB
HDD: 1x 160GB / 1x 80GB
Zákl.Doska: ASRock N69C-GS FS
Mechanika: LG DVD-RW
Zdroj: 400W--------------------------------------------------
CENA: 250€ (po čase ide nižšie..)
Možná je aj dohoda, že pribalím k nemu tablet Lenovo A3500FL (asi dvakrát použitý keďže mám lepší)
EDIT: OSPRAVEDLŇUJEM SA NESKORO SOM SI VŠIMOL ŽE JE TO ZLÁ TÉMA. MOHOL BY TO NEJAKÝ MOD NAPRAVIŤ? POPROSÍM NEZMAZAŤ. ĎAKUJEM