©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Máme 777826 Používateľov a 559265 Príspevkov
 
21 Feb 2018, 07:58 am
Reklama : 1 | 0
Stieracia mapa Slovenska XL - Darček na Vianoce srand(); $reklama = rand (5,7); srand();



Vymena Ramky

  • Strana:
  • 1
Vymena Ramky  (Prečítané 2592 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#0

| 23 Sep 2014, 21:25 pm

Potreboval by som poradit  preco ked vymenim ramky  tak pocitac sa zapne ale  obraz ziadny. ramky som mal predtym 2x2GB  1333MHz jedna z toho mi odisla  tak som kupil 2x4GB 1333MHz  a ked dam naspät staru tak vsetko ide normalne.
PC mam :
procesor : intel core 2 duo E7600
zakladna doska: MSI P43-C51
grafika : MSI N750 1GB
 

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#1

| 23 Sep 2014, 23:14 pm

Ahoj,
Skúšal si či nie je vadná jedna z tích nových ? Najskôr jednu, potom druhu.. ?
Prípadne ich zapojiť obe vedľa seba (Mimo dual channel) alebo skombinovať starú + 1 novú a to isté z druhou novou - to je len pokus.
Môže sa stať že je jedna alebo aj obidve vadné od výroby.
Teraz sa pozerám na MSI web, máš aktuálny bios ? Tie dve nové ramky môžu mať nižšie prevádzkové napätie(V) a rieši to verzia biosu 5.7 - ale to len hádam).
No, niekto skúsenejší snáď poradí viac Úsmev

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#2

| 27 Sep 2014, 03:28 am

Skusal som aj ramky  a stale nic a bios mam  novy  takze neviem

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
M27

*


Cucaj Rank : n/a
karma +12/-0
Príspevkov : 105
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#3

| 27 Sep 2014, 10:05 am

No mohol by si aj napisat ake konkretne RAM-ky mas(stare aj nove).

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#4

| 29 Sep 2014, 10:53 am

No tak stare mam
4GB DDR3- 1333MHz Kingston CL9 kit 2x2GB
a nove su
8GB DDR3 -1333MHz Kigston CL9 HYPER blue  kit 2x4GB

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-4
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#5

| 29 Sep 2014, 17:53 pm

daska ti zvladne az 16GB to ti mui ist ak nie su vadne ... Mrknutie

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#6

| 30 Sep 2014, 21:51 pm

No tak dnes sa skúsili v inom PC a tiež nešli  takže sú nefunkčné a idú na reklamáciu. Ďakujem za rady

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
  • Strana:
  • 1

Vymena Ramky

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 3.517 sekund, 23 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.