©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Máme 452755 Používateľov a 353498 Príspevkov

09 Sep 2010, 19:14 pm
Reklama : 1 | 0
Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi

Peťo Tázok & Karaoke Tundra - Album 2008

• Strana:
  • 1
Tlačiť
Peťo Tázok & Karaoke Tundra - Album 2008  (Prečítané 1263 krát)
Autor Príspevok

*

Cucaj Rank : 672
karma +2/-0
Príspevkov : 18
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil

| 16 Feb 2009, 21:40 pm

no stiahol som tento album tu z cucaj-u a ako to pocuvam no nemožem si pomocť musel som založiť túto diskusiu....podla mna je to totálna Pi...... ten chlapík má hlas ako KUKO s tej rozpravky co byvala kedysi....hrozny flov hrozné texty hrozná hudba no proste na smieeeeeeeeech takýto chudáci znižujú úroveň repu na našej scéne....tak ak to stiahol niekto čo pochybujem Smiech tak to okomentujte  Úšklabok
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

{alt}
{alt}

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*

Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0

Zobraziť profil

| 02 Mar 2009, 01:35 am

no stiahol som tento album tu z cucaj-u a ako to pocuvam no nemožem si pomocť musel som založiť túto diskusiu....podla mna je to totálna Pi...... ten chlapík má hlas ako KUKO s tej rozpravky co byvala kedysi....hrozny flov hrozné texty hrozná hudba no proste na smieeeeeeeeech takýto chudáci znižujú úroveň repu na našej scéne....tak ak to stiahol niekto čo pochybujem Smiech tak to okomentujte  Úšklabok
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

polka sceny je plytka ako olej na panvici, ty s nimi..

Linka:  

*

karma +0/-0

Zobraziť profil

| 10 Mar 2010, 13:38 pm

nííííííč pravda sa tomu rozumieš veľa...práveže texty sú super teda pokiaľ naozaj žiješ a máš rád príbehy obrazy ktoré každý deň vnímame okolo seba...podľa mňa je bene aka peťo tázok aka rené gát aka modré hory úplne top na scéne...vieš nebaví ma počúvať texty o tom kto komu j3bal mamku a tatka a podobne...a vlastne ide o alternatívu na hh sk scéne a je nad slnko jasné že to funguje keďže majú koncerty hudobnú revue v gunagu a veľa ľudí to počúva pretože je to niečo úplne iné a úplne inde ako ten biedny ostatok a to nechcem tvrdiť že je celá scéna vyslovene zlá ale toto je celé dobre.si všimni úroveň textov naozaj...tu ide o to či máš rád knihy poeéziu ako takú naozajstnú a vnímaš hudbu pre ľudí.....neberiem ti názor aj keď sa v mnohom môžme zhodnúť ale radšej si pustím modré hory ako kf alebo h16 už len kvôli textom..a tie bíty su top vychytávky zo starých platní a v tom je to čaro.skús prečítať recenzie na tázoka na webe a pochopíš že to naozaj ide pre ľudí.

Linka:  

*

Cucaj Rank : 672
karma +2/-0
Príspevkov : 18

Zobraziť profil

| 13 Mar 2010, 11:52 am

samozrejme ani ja nikomu neberiem nazor....ale mna absolutne neoslovuju tieto repy....ja takisto nemam rad texty tipu kto komu ***** mamu.....ja si idem nemecky rep ale jasne ze aj SK/Cz scenu....počuval som to karaoke tundra ale absolutne ani flov ani prejav ani nič ma neoslovilo a beati takisto nie....ma neaky čudny hlas a je to ako keby čital z knihy....ja osobne si nikdy nedam ziadny jeho track ani do playlistu ani do prehravača...už to nemam ani v PC....samozrejme ze je to vec nazoru takže toto je moj nazor ohladom tejto veci....nič v zlom  Gúľam očami

{alt}
{alt}

Linka:  

*

Cucaj Rank : 287
karma +0/-0
Príspevkov : 31

Zobraziť profil

| 14 Mar 2010, 13:29 pm

každý má svoj názor ... Peťo Tázok je podľa mňa jedna z najlepších vecí čo sa týka SK hiphopovej scény.

Linka:  

*

karma +0/-0

Zobraziť profil

| 15 Mar 2010, 13:55 pm

do toho playlistu ide najmä Dočasná záležitosť  Mrknutie

Linka:  
Tlačiť
  • Strana:
  • 1

Peťo Tázok & Karaoke Tundra - Album 2008

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 26 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.