Deus Ex (2001) CZMnou odskúšané. 100 % funkčné. 

Recenzia:Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.Registujte sa alebo sa
prihlásteRegistraciou ziskate zadarmo pristup k odkazom na
rapidshare,
upnito, hellshare a desiatky dalsim.
Systemové požiadavky (System requirements ):Minimálne požiadavky : Procesor (CPU) : Pentium 2 @ 300 MHz Pamäť (RAM) : 64 MbGrafická karta (VGA) : Direct3D, 3D Glide (4 Mb)Operačný systém (OS) : Windows 95/98Direct-X (DX) : 7.0aMiesto na disku (HDD) : 150 Mb Doporucené požiadavky : Procesor (CPU) : Athlon alebo Pentium IIIPamäť (RAM) : 128 MbGrafická karta (VGA) : Direct3D, 3D Glide (16 Mb)
Operačný systém (OS) : Windows 95/98/XP/VistaDirect-X (DX) : 9.0cMiesto na disku (HDD) : 700 Mb
Veľkosť : 388 MbAko hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.Registujte sa alebo sa
prihlásteRegistraciou ziskate zadarmo pristup k odkazom na
rapidshare,
upnito, hellshare a desiatky dalsim.
Je to 100% funkčný upload. Tak ak vam antivirusový program začne hlasiť virus tak ho len vypnite a hru ckracknite. Ja hram presne tuto hru ako vy a nemam v PC žiaden virus. Mam najnovší antivir od ESET-u s najnovšími aktualizaciami. Tak pls nedavajte mi ho na hellshare zmazat. Dik. : ).
Kedže táto hra ako aj väčšina hier, ktoré som uploadol je najnovších, je vhodné a niekedy nevyhnutné mať najnovšie ovladače na graficku a zvukovú kartu.
Najnovší Dirext-X a Physx. Direct-x a Physx sú väčšinou priložene ku hre na DVD tak si to všetko nainštalujte. A je veľka pravdepodobnosť, že sa vám moja hra či od iného uploadera spusti bez problemov, ak nie tak mi napište na SS skusim vam poradit ak vam neodpišem do 2 dni spravu som nedostal alebo problem neviem vyriešiť ale pokusim sa.
1. Rozbaľ rary.
2. Namountuj v DEAMON TOOLS.
3. Nainštaluj hru.
4. Crack nieje potrebný.
5. Hraj!
1. Unpack.
2. burn or mount.
3. Install game.
4. Crack is not required
5. Play!
AUTHOR INFO:Každý môj PC titul bol otestovaný na Win Vista a ide spustiť. V prípade vypísania CRC chyby v niektorom parte, treba ho len znovu stiahnutť. Všetky moje rary obsahuju 10% na opravu dát.
ZVYŠENIE REPUTÁCIE A PODAKOVANIE POTEŠÍ 
V PRIPADE PROBLÉMOV SS. AK BUDEM VEDIEŤ RAD POMÔŽEM