©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi
Máme 773574 Používateľov a 555247 Príspevkov
 
26 Máj 2017, 08:14 am
Reklama : 1 | 0
Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi srand(); $reklama = rand (5,7); srand();



Zbraň

  • Strana:
  • 1
Zbraň  (Prečítané 4208 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#0

| 03 Mar 2012, 16:44 pm

Čaute. Keď si dám zbraň do pravej ruky tak mi ju neprepne - zostane v ľavej. Čo s tým?

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-5
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#1

| 03 Mar 2012, 17:09 pm

Skus ti to prepnuť pomocou nastavena v hre čiže Options/mutliplayer/advanced.....a tam už uvidiš left hand Mrknutie

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#2

| 03 Mar 2012, 17:14 pm

Už som skúšal všetky spôsoby aj v Options aj v H aj na konzole ale nejde...

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 331
karma +44/-2
Príspevkov : 44
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#3

| 03 Mar 2012, 20:01 pm

tipujem že si si dával nejaké skiny... to bude tým, ak nie tak neivem

S uploadom som musel seknúť, pretože môj skvelý provider mi znížil UP a čakať 2hodiny na 400mb súbor sa mi nechce Mrknutie

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#4

| 03 Mar 2012, 22:19 pm

Dík už to mám. Mal som spustený software režim a nie OpenGL. Môžete lock.

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#5

| 05 Jan 2014, 13:09 pm

Ahoj mám taký istý isti problém kde to vybavím ?

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-1
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#6

| 13 Jan 2014, 20:59 pm

proste musis nastavit v nastaveniach OpenGL neviem teraz presne napisat kde to je lebo CS 1.6 som uz nevidel asi 3 roky ale asi mas software ako pisal jankokubo staci to zmenit

PC: ...
MOBIL: Sony Xperia E
NOTEBOOK / LAPTOP: nemam

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
  • Strana:
  • 1

Zbraň

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 24 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.