©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Máme 451561 Používateľov a 352118 Príspevkov

06 Sep 2010, 09:10 am
Reklama : 1 | 0
Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi

Mafia II

Tlačiť
Mafia II  (Prečítané 28081 krát)
Autor Príspevok

*

Cucaj Rank : 50
karma +284/-2
Príspevkov : 444
Referal body : 6
SMS Body : 10

Zobraziť profil

| 08 Jan 2010, 12:42 pm

ako sa stahuju  steto stranki hry

Tot mas navod. Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
NAVOD!!!
  Mrknutie

Ak som ti pomohol, K+ velmi potesi Úsmev

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*

Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil

| 12 Jan 2010, 18:30 pm

Cawte videl som uz 37partov po 190mb ...na sosni !!!! nwm co to je ...ale rozhodne to skusim stiahnut ale urcite este nebude crack takze moc si nerobim nadeje Vyplazujem jazyk

Linka:  

*

karma +2/-0
Príspevkov : 1

Zobraziť profil

| 12 Jan 2010, 18:39 pm

to je first beta ze vraj ma 3 misie a posledna je nedokoncena mozes si to stiahnut len na skusku pocitaca ci ti to utiahne

Linka:  

*

karma +0/-0
Príspevkov : 21

Zobraziť profil

| 14 Jan 2010, 03:57 am

Cafte.Prave som dotahal tu BETA verziu a z chuti som sa zasmial.Ved je to Colin McRae DiRT 2  Úšklabok  Úšklabok Ale nevadi,aj to som si chcel stiahnut  Úšklabok Cafte

Linka:  

*

karma +0/-0

Zobraziť profil

| 16 Jan 2010, 13:29 pm

pani :-D mafia I a mafia II su sice najspicovejsie strielacky ake ekdy vysli samo okrem vojnovych ako arma ale viete jetu jeden zasadny rozidel ,kt. ako vidim kazdy prehliada :-D
mafia I vam pojde na kazdom PC pokial nemate este MS DOS Smiech
ale mafia II pani tak to uz je iny oriesok to len tak nejaky pc nerozhybe :-) ...preto sm si kupil novy PC
takze tak pokial si budete naozaj chciet vychutnat mafiu II budete si musiet obstarad daky ten lepsi PC.
Treba navstevovat viacej fanstranok napr. mafia2.gamewizard.sk    mafiagame.cz mafia2game.com  a pod.  mafia 2 ma good grafiku ale poziadavky by mali byt prijatelne. Cize si nemusia kupovat najlepsie pc len preto ze im tam napr nejd GTA 4 a myslia si ze ani Mafia 2. Tak ako mne na Mafiu staci 1 GB grafika, 2 Gb ram, 2 jadrak procesor Amd. Takze neodporucam kupovat Pc popredu ale az ked budu zname oficialne poziadavky.

Linka:  

*

karma +0/-0
Príspevkov : 1

Zobraziť profil

| 16 Jan 2010, 20:11 pm

...Ludkovia ja viem jedno treba mat nato kompi aby ste si tu hru aj užili a nie niake posraté 800na600 tie vaše sedvičovače čo schovávate doma pod stolmi na tích si veru nezahráte a viednom mám pravdu tímto smerom to bude len horšie a horšie ja tam schovávam Grafiku-9800GTX a už sami zdá že niekedy nevládze!!! šak ale preto si idem kupovat už novu aby som si to aj užil pretože MAFIA 2 totišto stupi do dejín medzi najlepšími hrami tak vám prajem dobré rozhodovanie sa už je najviší čas čuss!

// Konečne už nová Grafika Doma- možem citovat brutálne zlepšenie totižto kupil som si GTX295 je skoro 2GB narostol mi víkon oproti starej9800GTX 512MB až o 43 percent!!! Takže stoho viplíva na sille zaleží čím višie tím lepšie 500euri v čudu ale povím vám stojí to zato!!!

EDITUJ !! Máš * //xx18
Posledná zmena: 30 Jan 2010, 21:23 pm od -=Mil@nXX18=-

Linka:  

*

Cucaj Rank : 53
karma +461/-0
Príspevkov : 211
Referal body : 1

Zobraziť profil

| 18 Jan 2010, 19:59 pm

...Ludkovia ja viem jedno treba mat nato kompi aby ste si tu hru aj užili a nie niake posraté 800na600 tie vaše sedvičovače čo schovávate doma pod stolmi na tích si veru nezahráte a viednom mám pravdu tímto smerom to bude len horšie a horšie ja tam schovávam Grafiku-9800GTX a už sami zdá že niekedy nevládze!!! šak ale preto si idem kupovat už novu aby som si to aj užil pretože MAFIA 2 totišto stupi do dejín medzi najlepšími hrami tak vám prajem dobré rozhodovanie sa už je najviší čas čuss!
takmer bars aky sendvič skova 1jadrovú GPU
295 je sendvič
4870 X2 je sendvič
chceš povedat ze okrem rad HD 5XXX prekona niektora GPU niektory s dnešnych sendvičov ?
su to 2 jadra a preda to ma svoj vykon Smiech
a ked si ideš kupovat novu GPU len kôli hre a to mofie 2 tak sa tršoka zobud Smiech
a vlastne vieš čomu sa vlastne hovori sendvič ?
su to GPu s 2 jadrami !!!!!!  Mrknutie

Linka:  

*

karma +0/-0

Zobraziť profil

| 25 Jan 2010, 23:21 pm

Ty si splanety opic geforce 9800 gt nene velka konfiguracia len si daj google a natukaj si stranky o mafii 2  mne to nevadi ja mam amd phenom x4 4 gb ram   aty radeon 4740hd mne to  pojde na full detaili  a chod na ine forum  at ma sa tak mrsko vijadruj ak  ale tie poziadavky co som dal to su pravdive tak sklapni
tato tema je zalozena zrejme len na ucele ukazovat svoje HW a porovnavat ho kto ma lepsie a nie na tom aky bude mat mafia 2 HW podla mna to rozbehnem aj na 8 rokov starom PC nevyzera to o moc grafickejsie ako GTA 4 takze netusim preco by to malo mat neake 8Ghz naroky a grafiku ako s pekiel taka grafika ako ty sem pises sa este ani nepouziva na hry nam tu predstavujes buducnost a pritom zabudas ze mafia 2 sa zacala vyvijat na engine z roku 2008 mozno aj skor tak nemoze to mat neaky novy engine z roku 2014 co sa nam tu snazis natlacit do hlavy dik za tieto krive info ktore niesu oficialne zato ze tomu veris ty ze to tam kde si to nasiel niekto vymyslel tak nam to tu nemusis prednasat to ako keby som sem ja prisiel s globalnim odteplovanim

Dajte si hlavy pod studenu vodu a potom temu odomknem.LOCK //xx18
Posledná zmena: 27 Jan 2010, 11:11 am od -=Mil@nXX18=-

Linka:  

*

Cucaj Rank : 73
karma +206/-0
Príspevkov : 292
SMS Body : 10

Zobraziť profil WWW

| 30 Jan 2010, 21:21 pm

Takže tému odomykám. Nechcem tu vidieť žiadne chválenie sa a povyšovanie nad druhých. Za každý spam a také podobné správanie ako som písal predtým, budem trestať hviezdou.
Posledná zmena: 30 Jan 2010, 21:32 pm od -=Mil@nXX18=-

Linka:  

*

Cucaj Rank : 336
karma +3/-0
Príspevkov : 11

Zobraziť profil

| 01 Feb 2010, 19:21 pm

tak kedy to doopravdy vide diky  Mrknutie Mrknutie Mrknutie Mrknutie

Pozri Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
>>SEM<<
//xx18
Posledná zmena: 01 Feb 2010, 20:31 pm od -=Mil@nXX18=-

Ak niektorý z mojich Uploadov nefunguje{alt}
Ak som ti z niečim pomohol  {alt}
- Ak je problem, radsej napiste SS/PM !!-
- Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !!
- Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
- LINKY SÚ VOLNE ŠÍRITELNÉ...

Linka:  

*

Cucaj Rank : 338
karma +0/-2
Príspevkov : 7

Zobraziť profil

| 02 Feb 2010, 16:03 pm

utahnem mafiu 2 na mini nb s 1gb ram a 1.60 ghz?

Neutahneš.  Mrknutie //xx18
Posledná zmena: 02 Feb 2010, 22:10 pm od -=Mil@nXX18=-

Linka:  

*

karma +0/-0

Zobraziť profil

| 10 Feb 2010, 18:45 pm

Mafia je planovana na podzim takže na jesen a to nieje zatra ani tak ak to vy pisete  Mrknutie

Linka:  

*

Cucaj Rank : 450
karma +42/-0
Príspevkov : 12

Zobraziť profil

| 10 Feb 2010, 20:45 pm

Mafia je planovana na podzim takže na jesen a to nieje zatra ani tak ak to vy pisete  Mrknutie
hej jasne na jesen ked uz len dabing a textury dorabaju  Úšklabok. Najneskor do konca jary je to tu, uz by bolo trapne dalsie odkladanie.

Linka:  

*

karma +0/-0

Zobraziť profil

| 12 Feb 2010, 19:18 pm

officialne oznameny datum vydania k dnu 23.01.2010 je datum
31. května / 31.maja tohto roku ..
vraj by sa uz nemal posuvat .... na celkom dost online game shopoch je k tomuto dnu pridany predpredaj ... vsetko nasvedcuje ze ak sa nieco nedoj*be (co uz by dufajme nemalo) tak to bude vtedy ...
i ked podla mna nech to radsej v klude dorobia ako keby nejake veci, posledne veci, odflakli  a tym skazili konecny zazitok (i ked myslim ze odflaknut neico si nemozu dovolit ..... najskor by to skoncilo samovrazdov velmi vela nadsencov (joke) ).... na tuto hru sa caka, da sa povedat, od kedy vydali jednodtku, co uz je peknych 8 rokov ak sa nemylim ...  tak uz ten jeden dva mesiac nejako vydrzime....

(zdroje slovensky sector.sk , cesky zaparit.cz a velmi vela inych webov...)

Linka:  

*

Cucaj Rank : 450
karma +42/-0
Príspevkov : 12

Zobraziť profil

| 13 Feb 2010, 21:02 pm

officialne oznameny datum vydania k dnu 23.01.2010 je datum
31. května / 31.maja tohto roku ..
vraj by sa uz nemal posuvat .... na celkom dost online game shopoch je k tomuto dnu pridany predpredaj ... vsetko nasvedcuje ze ak sa nieco nedoj*be (co uz by dufajme nemalo) tak to bude vtedy ...
i ked podla mna nech to radsej v klude dorobia ako keby nejake veci, posledne veci, odflakli  a tym skazili konecny zazitok (i ked myslim ze odflaknut neico si nemozu dovolit ..... najskor by to skoncilo samovrazdov velmi vela nadsencov (joke) ).... na tuto hru sa caka, da sa povedat, od kedy vydali jednodtku, co uz je peknych 8 rokov ak sa nemylim ...  tak uz ten jeden dva mesiac nejako vydrzime....

(zdroje slovensky sector.sk , cesky zaparit.cz a velmi vela inych webov...)
O to zeby nieco teraz pokazili by som sa nebal  Úšklabok po 7 rokoch vyvoja a oznamenia Mafiae 2 musi to byt dnes vysperkovany klenot bez jedineho bugu.

Linka:  
Tlačiť

Mafia II

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 35 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.