©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Máme 777835 Používateľov a 559265 Príspevkov
 
22 Feb 2018, 19:55 pm
Reklama : 1 | 0
Stieracia mapa Slovenska XL - Darček na Vianoce srand(); $reklama = rand (5,7); srand();



CS valve hammer editor

  • Strana:
  • 1
CS valve hammer editor  (Prečítané 4451 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : 448
karma +3/-10
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#0

| 31 Júl 2011, 12:33 pm

cff mam jeden menší problém
Keď si idem vytvoriť svoju mapku vo valve hammer editor tak mam problém s nastaveniami.
všetko som si spravil ako ma byť ale keď sa dostanem ku build programs tak tam mam problém si nastavením CSG executable, BSP executable, VIS executable, RAD executable
pls pomôžte niekto ..... ďakujem vopred  Mrknutie


Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +21/-1
Príspevkov : 2
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#1

| 06 Aug 2011, 12:36 pm

Stiahni si Zoner's Half-Life Tools
Kód:
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registujte sa alebo sa  prihláste
Registraciou ziskate zadarmo pristup k odkazom na rapidshare, upnito, hellshare a desiatky dalsim.
.. to si rozbal niekde a  vo VHE nastav Smiech
Posledná zmena: 06 Aug 2011, 13:02 pm od sWk

I ♥ ╔═╝╔═╗╚═╗ & cs 1.6

„¸¸„o¤o°¨ ¸„o¤o°¨°o¤o„¸¨°o¤o„
¨°o¤o„ ¸i ,.!.,¦! d-b ! :,.!o¤o„¸
¸„o¤o°¨¸„o¤o „¸¨°o¤o„¸¸„o „¸¸„
moje CS VIDEO !!!! :::http://ulozto.sk/3413527/movie.wmv
CPU: AMD Phenom™ X6 1055T - 3.5GhZ; RAM: 4092MB - DDR3; Grafika: ATI Radeon HD 5870 - 1024MB; HDD:WESTERN DIGITAL - 1 TB, 5400 RPM; OS: Win. 7 Ultimate x64

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 448
karma +3/-10
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#2

| 20 Sep 2011, 17:52 pm

ok a dik ide to ... no ale teraz zase nejde CS-ko ... este pred chvylou som hral cez net a ptm idem robyt mapy... ale ked sa my uz nechcelo tak som dal save a ptm idem zase cs po nete ale to uz my zrazu nejslo Smútok
tu je screen co my vypise ked my nacitava server

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
http://www.gmage.sk/images/unregistered/omfg_26b58a41da.png


Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 208
karma +95/-3
Príspevkov : 26
Referal body : 5
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#3

| 22 Sep 2011, 22:19 pm

V zložke kde máš CSko ti chýbajú modely, ktoré si použil pri vytváraní mapy, tak ich skopíruj do models a potom ti to pôjde Mrknutie stalo sa to aj mne keď som to robil.

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 448
karma +3/-10
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#4

| 28 Sep 2011, 11:50 am

THX uz ide Úsmev)
a este jedna vec ked vytvaram mapy a davam miesta kde sa yacina tak ako zistim co je CT a co T? Úsmev)

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
sWk

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 17
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#5

| 28 Feb 2012, 18:50 pm

Ak máš VHE 3.5 tak ti to pekne ukazuje model, ak nemáš tak entita info_player_start je CT a info_player_deathmatch je T

CPU: AMD Phenom™ X6 1055T - 3.5GhZ; RAM: 8184MB - DDR3; Grafika: ATI Radeon HD 5870 - 1024MB; HDD:WESTERN DIGITAL - 1 TB, 5400 RPM; OS: Win. 7 Ultimate x64

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
  • Strana:
  • 1

CS valve hammer editor

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.