©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Máme 777815 Používateľov a 559265 Príspevkov
 
19 Feb 2018, 20:52 pm
Reklama : 1 | 0
Stieracia mapa Slovenska XL - Darček na Vianoce srand(); $reklama = rand (5,7); srand();



Ako spustiť Windows za 30 sekúnd?

  • Strana:
  • 1
Ako spustiť Windows za 30 sekúnd?  (Prečítané 14063 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : 217
karma +15/-2
Príspevkov : 21
Referal body : 0
SMS Body : 295

Zobraziť profil


#0

| 19 Jan 2009, 03:14 am

Ako spustiť Windows za 30 sekúnd?

Odpoveď je jednoduchá: HIBERNÁCIA

Čo je hibernácia?
Hibernácia znamená uloženie obsahu RAM na disk a následné vypnutie počítača.
Po následnom zapnutí nenabieha systém od začiatku, ale obnoví sa obsah RAM z disku.
Systém nabehne presne do takého stavu, ako bol pred hibernáciou a
značne rýchlejšie ako pri klasickom štarte.

Ako na to:
1. Klikneme pravým tlačítkom myši na pracovnú plochu a vyberieme Vlastnosti
2. Klikneme na Šetrič obrazovky - Napájanie - Dlhodobý spánok
3. Odfajkneme Povoliť režim dlhodobého spánku a klikneme na OK
4. Klikneme na ponuku Štart - Vypnúť počítač
5. Podržíme stlačené tlačítko Shift a klikneme na Dlhodobý spánok
6. Pri ďalšom zapnutí počítača sa Windows spustí  behom 30 sekúnd


- je to normálna funkcia windows akurát možno nie tak známa medzi úžívateľmi
- táto funkcia nemusí 100% spolupracovať s niektorými typmi hardvéru
- za vyskúšanie nič nedáte

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
_____Cucaj senior____

*


Cucaj Rank : 19
karma +886/-0
Príspevkov : 1108
Referal body : 1
SMS Body : 5

Zobraziť profil WWW




#1

| 19 Jan 2009, 06:17 am

ja len dodám že oplati sa len v pripade ze mate do 2GB ram, ja mam 3GB ram a kym mi to zhybernuje alebo vrati z hybernacie tak to trva dlhsie ako normal vypnutie / zapnutie




Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Kredity na Upnito od 1,5€? TU!

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 316
karma +30/-0
Príspevkov : 11
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#2

| 21 Jan 2009, 02:30 am

ja len dodam ze to funguje - ale zasa ked mate "spinavy" disk (vela nainstalovanych programov , procesy ktore ani neviete co su , davno nereinstalovany windovs , ....)
tak vam to nepomoze - ako , pocitac sa spusti , ale bude tak blbnut ze aj tak bude treba restart  Úsmev

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#3

| 25 Jan 2009, 02:16 am

ja mam napriklad 4GB ram a ide mi to v pohode nemam s tym ziadne problemy....
a ani som nezaregistroval ze by sa to dlhsie zapinalo a inak ako vravel wupuchim tak je pravda pokial mate malu ram a PC zabraty krovinami tak to bude trvat XX minut






Téma  prečistená od spamu // J@ck
Posledná zmena: 18 Mar 2009, 13:28 pm od J@ck

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 2362
karma +0/-0
Príspevkov : 2
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#4

| 04 Sep 2009, 22:31 pm

cavte, pocujte ja uz dlhsie mam takyto problem s hibernaciou, resp. chcel by som si ju aktivovat, ale po tom ako som reinstaloval windows, zrazu tam nie je... ako dam vlastnosti, setric, napajanie, tak tam chyba karta dlhodoby spanok...
nerozumiem tomu, lebo pred reinstalaciou som v pohode mohol hibernovat, nevie niekto poradit?
vdaka, mozte i spravu poslat

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 322
karma +3/-0
Príspevkov : 3
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#5

| 07 Okt 2009, 17:36 pm

pravym - vlastnosti - sporic obrazovky - napajani - rezim spanku ... a odfaknes to tam

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 1087
karma +0/-0
Príspevkov : 10
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#6

| 30 Okt 2009, 00:45 am

ked mate notebook staci zaklapnut, aj bez napajania bateria vydrzi dlho a ked otvorite nabehne do povodneho stavu, max. odhlasi uzivatela

//
ale len v tom pripade ze to mas nastavene, ze pri zatvoreni krytu sa ti uspi...s777
Posledná zmena: 30 Okt 2009, 01:21 am od santa777

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 465
karma +4/-1
Príspevkov : 2
Referal body : 3
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#7

| 24 Feb 2010, 14:31 pm

a este ked mam napr zapnuteho metina a mam tam obchod dam hibernaciu metin ostane zapnuty Čo???
Posledná zmena: 24 Feb 2010, 19:18 pm od Aliens,
Dôvod: zmazanie reklamy

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 53
karma +412/-2
Príspevkov : 683
Referal body : 0
SMS Body : 5

Zobraziť profil


Ocenenia:
Tretie miesto vo veľkej upload súťaže ZOIO o netbook.
#8

| 25 Feb 2010, 10:30 am

pfff 30 sekund mam ja spusteny Windows 7 normalne a nie cez daku hibernaciu

za 18 sekund mam plne spustene Windows XP

za 8 sekund mam spustenu xPUD distribuciu Linuxu

za 2 sekundy mam spusteny akykolvek OS s pomocou S3 modu. A moze to byt akykolvek desktop co toto ma



Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
_____Cucaj senior____

*


Cucaj Rank : 19
karma +886/-0
Príspevkov : 1108
Referal body : 1
SMS Body : 5

Zobraziť profil WWW




#9

| 25 Feb 2010, 10:39 am

tak mi pomôž, ako to dosiahnut na 5400otackovom disku Úsmev




Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Kredity na Upnito od 1,5€? TU!

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 53
karma +412/-2
Príspevkov : 683
Referal body : 0
SMS Body : 5

Zobraziť profil


Ocenenia:
Tretie miesto vo veľkej upload súťaže ZOIO o netbook.
#10

| 25 Feb 2010, 14:23 pm

to mas notebook alebo desktop. Pokial desktop tak viem ako, notebook to ma permamentne zapnute ten S3 mod.

- ked das spat notebook tak sa vsetko vypne
- ked das spat desktop, tak furt pracuje a ventilatory sa tocia. To ale musis na zakladnej doske premiestnit jumper USBPW1-4 z +5V (pin 1-2) na +5VSB (pin 2-3) Pozri manual od dosky, v mojom od Asusky to ma nazov USB device wake-up.

Potom ked das v OS sleep, tak sa ti vypne ako notebook a nastartuje do 5 sekund



Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
_____Cucaj senior____

*


Cucaj Rank : 19
karma +886/-0
Príspevkov : 1108
Referal body : 1
SMS Body : 5

Zobraziť profil WWW




#11

| 25 Feb 2010, 14:30 pm

zabudol som dopisat ze ten 5400otackovy je notas Smútok




Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Kredity na Upnito od 1,5€? TU!

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 53
karma +412/-2
Príspevkov : 683
Referal body : 0
SMS Body : 5

Zobraziť profil


Ocenenia:
Tretie miesto vo veľkej upload súťaže ZOIO o netbook.
#12

| 25 Feb 2010, 14:42 pm

ved to by malo byt na kazdom notebooku, ked ho zavries tak sa ma uspat prejst do S3 modu pokial si to neprestavil v OS

to je uplne jedno ci ten disk ma 5400,  7200, 10 000, 15 000 alebo ziadne. Je to zalezitost BIOSu a ten je nezavysli od OS



Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#13

| 13 Apr 2012, 11:56 am

pravym - vlastnosti - sporic obrazovky - napajani - rezim spanku ... a odfaknes to tam

Tak je, ele najprv musíte splniť jednu podmienku: musí byť správne nainštalovaná grafická karta. Totiž, v položke "Nastaviť" pod "Obrazovka" musí byť vymenovaná grafická karta, ktorú Váš systém používa. Len potom sa Vám umožní použiť SPÁNOK. Pozdrav z Kovačice.

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
  • Strana:
  • 1

Ako spustiť Windows za 30 sekúnd?

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 8.937 sekund, 29 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.