©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi
Máme 773624 Používateľov a 555268 Príspevkov
 
28 Máj 2017, 15:15 pm
Reklama : 1 | 0
Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi srand(); $reklama = rand (5,7); srand();



Aký je váš Windows Experience Index (WEI)/ Hodnotenie PC?

Aký je váš Windows Experience Index (WEI)/ Hodnotenie PC?  (Prečítané 23413 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#45

| 12 Okt 2011, 17:14 pm

Co si budeme vysvetlovat, to je na dlhsiu debatu :-)

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 268
karma +108/-5
Príspevkov : 142
Referal body : 2
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#46

| 12 Okt 2011, 17:36 pm



Intel Core i7-2600K @ 5,0GHz
2x HD 6950 Toxic @ HD 6970
Asus P8Z68 Deluxe
4x4 GB ( 16GB ) Corsair Dominator GT 1866MHz 9-10-9-27 1,5V XMP
120GB Corsair Force Series 3 SATA III - Raid 0
2x 1TB Seagate Barracuda + 2TB Seagate Barracuda XT

P.S. Kto ma prebije? :-)




Jeden SSD disk v RAID - 0? Zaujimave, ako to je mozne Smiech ..


// Nebud smieny Smiech .. Ale to je jedno.. (hlavne ze si rozumies ty sam, ze?) nechcem sa tu hadat..  No ked uz mas tu vykonnu zostavu tak k nej pridaj aspon nejake foto. Aj take video by nebolo zle Úsmev ..
Posledná zmena: 12 Okt 2011, 18:53 pm od Peto390,
Dôvod: Odpoved na prispovok dole..

K+ vždy poteší Mrknutie Vždy odmením každého K+ kto pomôže Smiech  Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Predaj: Upnito kredity - lacno

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#47

| 12 Okt 2011, 17:57 pm

Ja som naozaj asi marne dufal, ze niekto pochopi, ze ked tam je napisane Raid 0 - ze tam musia automaticky byt 2 disky. A ty si to nepochopil a este do mna ides rypat, ze som nieco napisal zle. Hanby sa za seba  Úšklabok

// videa a fotky mas na youtube :-D A nie je tam nic take extra, na co sa da pozerat, teda myslim tym nejakeho vodnika a tak podobne.

// Lucifer - ten vykon grafickej karty sa mi nejak nezda, mala by dat minimalne 7,8 - tak nieco pospekuluj
Posledná zmena: 12 Okt 2011, 19:43 pm od λmiqo

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 262
karma +175/-2
Príspevkov : 148
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#48

| 12 Okt 2011, 19:13 pm



Core2Quad Q8300 2.50GHz@3.33GHz
Gigabyte P35-DS3
DDR2 2x2GB + 2x1GB 800MHz@892MHz
MSI GeForce GTX560Ti  @950/1900/4400MHz
WD-3200AAKS 320GB, WD-10EALS 1TB
systemovy: SSD OCZ Agility 2 60GB


"Karma+" ..Potešííííí

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-4
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#49

| 17 Okt 2011, 19:40 pm

Takze overclocking Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Grafika za par €
Zakladna frekvencia
Jádro: 840 MHz
Paměť: 4200 MHz


Teraz som to dostal stabilne na factory chladeni

Jadro: 1020
Pamate: 5000 Mhz

Ja viem ckjte dodam aj screeny aby to bolo krajsie dam to na 1000/5000

3DMark Score
14032 3DMarks
Graphics Score
13532
CPU Score
15782

Tradada Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Posledná zmena: 17 Okt 2011, 20:14 pm od Razorqo

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +41/-3
Príspevkov : 14
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#50

| 17 Okt 2011, 19:56 pm

si v zlej téme, a máš tu dávať screenshoty (dokazy)

Až ti šampusový štupeľ trafí do oka,
až ťa vyšetria a uznajú za cvoka,
až ti bude od chlastu na bliti,
až sa ti prskavka v zadku rozsvieti,
až vonku na štyroch psovi budeš vravieť slečna,
až zistíš že pyrotechnika je nebezpečná,
až v prednom vačku ti buchne delobuch
a zapáli ti z rite vyprdnutý puch
a poletíš oblúkom ponad strechu,
rozrežeš prdel na kuse plechu,
tak potom priať šťastie ti už neskoro bude,
preto tak skoro ti to prajem a v kľude.
 Šťastné a veselé a šťastný Nový rok.

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#51

| 17 Okt 2011, 19:58 pm

Razorqo, akoze epic fail, ani nazov temy si si asi neprecital :-D Svoje pokusi o taktovanie smeruj do temy na to urcenej, tj Cucaj OC Club a potom si ''mozno'' budes moct nahodit nas userbar :-)

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 184
karma +29/-0
Príspevkov : 362
Referal body : 0
SMS Body : 15

Zobraziť profil


#52

| 16 Jún 2012, 19:48 pm



Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz
Doska Gigabyte GA-EP45-UD3
DDR2- Kingston HyperX KHX6400D2LL/1GN
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 570
Creative SB X-Fi Fatality XtremeGamer Sound Card
SSD OCZ-VERTEX3 (SATA-III) hodeny na SATA II
Posledná zmena: 16 Jún 2012, 21:35 pm od devil999

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-0
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#53

| 30 Júl 2012, 21:57 pm


ach ten HDD
CPU: Intel Core i3-2120
GPU:Gigabyte Radeon HD 7770
RAM: Corsair Vengeance 4GB Low Prof.
HDD: Seagate Barracuda 7200 500GB HDD 3.5''

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  
M27

*


Cucaj Rank : n/a
karma +12/-0
Príspevkov : 105
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#54

| 04 Aug 2012, 20:57 pm



ASUS M4A785TD-M EVO
AMD Phenom II X4 945
Sapphire Radeon HD 5750
Kingston 12GB 1600MHz
128GB Crucial M4

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 318
karma +2/-0
Príspevkov : 146
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#55

| 25 Okt 2012, 21:02 pm



Skoda ze Vista ma nepusti viac Smiech povedal by som ze da 7+
MB: P5Q-EM
CPU: Core 2 Quad q9505 2,83@3,59
RAM: 8GB DDR2 844Mhz
GPU: GTX 660 boost 1082 Mhz
Disk: SSD Corsair F60

Po upgrade na Win 7 Smiech

Posledná zmena: 04 Mar 2013, 18:58 pm od david1000



Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste


Moje linky voľne šíriteľné.

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-2
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#56

| 13 Júl 2013, 09:16 am

takže obrázok neviem nahrať lebo som novačik..
tak skusim to nejak rozpísať .  Neviem čo si myslieť/Nerozhodný
Komponent                                                                     Subscore     
Processor Intel core 2 DUO 1.60GHZ : .............................. 1.9
Pamäť (RAM)  768MB  DDR2  ............................................ 1.9
Grafika  Intel extreme graphics 256MB  ............................ 2.0
Gaming graphics ...............................................................2.0
Primary HDD......................................................................5.0
 Výsledok : 2.0

Môj starý  notebook HP pavilion ZE-2200
Posledná zmena: 13 Júl 2013, 09:31 am od durika175

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-2
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#57

| 13 Júl 2013, 09:34 am

Ja som naozaj asi marne dufal, ze niekto pochopi, ze ked tam je napisane Raid 0 - ze tam musia automaticky byt 2 disky. A ty si to nepochopil a este do mna ides rypat, ze som nieco napisal zle. Hanby sa za seba  Úšklabok

// videa a fotky mas na youtube :-D A nie je tam nic take extra, na co sa da pozerat, teda myslim tym nejakeho vodnika a tak podobne.

// Lucifer - ten vykon grafickej karty sa mi nejak nezda, mala by dat minimalne 7,8 - tak nieco pospekuluj

Heh aj ja toto poznám že hackwei Smiech

edituj / X
Posledná zmena: 13 Júl 2013, 13:20 pm od Xaaron

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 262
karma +175/-2
Príspevkov : 148
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#58

| 25 Júl 2013, 16:44 pm



tel Core i5-3570K @4400MHz
ASRock Z77 EXTREME4
8GB CORSAIR Vengeance @1866MHz
Gigabyte GTX 580 + Accelero Xtreme PLUS II @900/1800/4200MHz
SSD OCZ Agility2
Win7 x64 SP1, ForceWare 320.49


"Karma+" ..Potešííííí

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#59

| 26 Júl 2013, 11:38 am





snad pomoze uz len SSD alebo 10000 RMP ale mne je to zbytocne mozno na druhom PC

CPU:    AMD Athlon II X4 740 3,20 GHz
GPU:        AMD Radeon HD 7750
RAM:       Corsair  8GB (2x4GB) DDR3, 1600MHz
MB:          Gigabyte F2A85XM-D3H
HDD:        HDD1 500GB, 7200 otačok, SATA III  (znacku si nespomeniem)
                HDD2 250GB 7200rm TOSHIBA SATAll (zo stareho PC)

<A  target="_blank" HREF=' Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste ?iconapply=yes' TITLE=' NAZOV STRANKY '><img SRC=' Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste ' alt='HTMLky' border='0' ></A>

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

Aký je váš Windows Experience Index (WEI)/ Hodnotenie PC?

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 30 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.