nedali ste nejaku adresu na nete ohladne toto kempu,ja som ešte v grecku nebol,dakujem
Adresu si napamatam staci ked sa dostanete po dialnici do Katerini, a po lavej strane je kemp na kempe. Mi sme isli na totalny blint. V noci okolo 23.00 sme zisli z dialnice aisli smerom k moru. Vosli sme do dedinky Variko a potom tam bolo kopec sipiek na rozne kempy. Mala chyba bola ze kempy uz boli zavrete. Tak sme isli na sirokansku plaz a presmali sme na nej. Rano bez problemov sme sa ubytovali v prvom kempe na ktory sme narazili. Socialky su vsade ciste v Grecku. Najlepsie bolo to ze bol tam absolutny klud. V polovici augusta na velikanskej pieskovej plazi boli ludia iba cca kazdych 50 m! Ziadne hotely ziadne diskoteky, ziadni predavaci smejdov. Iba ticha dedinka kempy a klud. (nevhodne pra tych co potrebuju hluk ...). cca 10 km je Olymp. Autom sa da dostat az do vysky cca 1700 m ak sa dobre pamatam - riadne prevysenie. Potom mozete slapat az na vrchol ale na to potrebujete obuv do hor a viac casu.
Dalej mozete ist sa pozriet na Meteoru -
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.Registrujte sa alebo sa
prihlásteMy sme boli este na ostrove Lefkada na jednej z najkrajsich plazi sveta - Egremni. Vsade sme kempovali na blint a nebol problem. Takze ziadne obavy a kludne vyrazte.
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.Registrujte sa alebo sa
prihláste