©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Máme 452742 Používateľov a 353487 Príspevkov

09 Sep 2010, 18:51 pm
Reklama : 1 | 0
Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi

Grécko - Rhodos

• Strana:
  • 1
Tlačiť
Grécko - Rhodos  (Prečítané 3303 krát)
Autor Príspevok

*

Cucaj Rank : n/a
karma +22/-0
Príspevkov : 4
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil WWW

| 17 Jan 2010, 00:29 am

Ahojte, chcel by som sa spýtať aké to tam je? Úsmev Ideme tam do hotelu Marathon (vypadá obstojne má aj bazén). Je to 500 metrov od pláže. Sú tam pekné pláže? A more? A čo ľudia sú príjemný? Úsmev + chcel by som ďalšie poznatky s tohto ostrova vaše zážitky. Úsmev

Všetky cesty vedú do TN !

Keď hľadáte crack prosím skočte vždy na Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
www.gamecopyworld.com

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*

karma +0/-0
Príspevkov : 1
SMS Body : 10

Zobraziť profil

| 19 Jan 2010, 20:23 pm

A v ktorej časti ?

Pláže sú tam pekné - vlastne tam bola 1 veľká pláž, aj more čisté. Hotel celkom na úrovni (tiež s bazénom), strava super (a veľa).  Tam ani žiaden hotel hádam bez bazéna nebol.
Všade veľa Angličanov - hlavne v noci. Viac ako Grékov.
Dá sa tam toho veľa pobehať.  Výlety sme si organizovali sami - dá sa aj autobusom za 2 € do Rhodosu-mesta.
Mne sa tam veľmi páčilo, nič mi tam nechýbalo (aj obchody). Je tam dosť rušno, ale hotel bol v kľude.

Jediné čo mi vadilo že na môj vkus tam fúkal silný vietor - aspoň oproti Chorvátsku sa mi zdal silnejší.

Linka:  

*

karma +22/-0
Príspevkov : 4

Zobraziť profil WWW

| 19 Jan 2010, 22:27 pm

A v ktorej časti ?

Pláže sú tam pekné - vlastne tam bola 1 veľká pláž, aj more čisté. Hotel celkom na úrovni (tiež s bazénom), strava super (a veľa).  Tam ani žiaden hotel hádam bez bazéna nebol.
Všade veľa Angličanov - hlavne v noci. Viac ako Grékov.
Dá sa tam toho veľa pobehať.  Výlety sme si organizovali sami - dá sa aj autobusom za 2 € do Rhodosu-mesta.
Mne sa tam veľmi páčilo, nič mi tam nechýbalo (aj obchody). Je tam dosť rušno, ale hotel bol v kľude.

Jediné čo mi vadilo že na môj vkus tam fúkal silný vietor - aspoň oproti Chorvátsku sa mi zdal silnejší.

Neviem presne v ktorej časti. A v obchodoch sa v pohode dorozumieš? Dá sa odtiaľ ísť aj do nejakého večšieho mesta niekde do múzea? Je tam kamienková alebo piesočná pláž?

Všetky cesty vedú do TN !

Keď hľadáte crack prosím skočte vždy na Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
www.gamecopyworld.com

Linka:  

*

karma +0/-0
Príspevkov : 0

Zobraziť profil

| 19 Feb 2010, 17:29 pm

Ahojte, chcel by som sa spýtať aké to tam je? Úsmev Ideme tam do hotelu Marathon (vypadá obstojne má aj bazén). Je to 500 metrov od pláže. Sú tam pekné pláže? A more? A čo ľudia sú príjemný? Úsmev + chcel by som ďalšie poznatky s tohto ostrova vaše zážitky. Úsmev
Ahoj. neviem ako v hoteli Marathon, ale!!!!!!!!! nikdy viac Loutanis - veľmi zlú skkúsenosť- komáre,personál, jedlo aj ked som nie prieberčivý, arogantný majitel- samý zákaz.Na pláži kamene, piesok sme našli aledosť daleko...
 Keď sme po týždni prešli do hotela Evi zdalo sa nám že sme v raji. Preto doporučujem sa dobre opýtať, pozrieť i recenzie na internete.
                                                              yoka

Linka:  

*

karma +0/-0
Príspevkov : 0

Zobraziť profil

| 10 Mar 2010, 01:59 am

Tento hotel je taký príjemný základ pre Slováka. Podľa všetkého ideš do mestečka Kolymbia. Sú tam na výber 3 pláže - hlina, štrk. ako i trávnatá.Kolymbia ja fajn "zašitá" a výhodu, že je na hlavnom cestnom ťahu ostrovom. Je to skvelý východzí bod na výlety. Doporučujem Tsambika pláž, hl. mesto Rhodos, Afantou, údolie motýľou, LindosPrassonisi ako i výlety na jednoduchý vidiek, návštevy kostolov a kláštorov. Treba si požičať skúter alebo auto. So skútrom sa všade dostaneš, hocikde v krásnych zátokách okúpeš. Na ostrove sú v porovnaní s Korfu i oveľa príjemnejšie ceny.ľudia sú príjemní. Treba navštíviť tiež vodný park, lunapark a disco vo Faliraki.
Hlavne si kúp na Slovensku bedeker a naštuduj si ostrov, označ, čo chceš vidieť a BOMBA!!!

Linka:  

*

Cucaj Rank : 1843
karma +2/-0
Príspevkov : 6

Zobraziť profil

| 12 Mar 2010, 21:59 pm

Ja som tam bol 3 roky dozadu a bolo super.. ceny su vyssie ale zas nie tak aby si nad tym plakal, hlavne mesto je rhodos cize aj najvacsie... ale tam je len pekne stare mesto a na diskoteky musis inam, neviem teraz presne ako sa to vola ale myslim ze faliraki tak som to tu niekde cital a tam si aj nakupis riadne fake veci, alebo frajerka skor a tam je asi aj najlepsia plaz, v meste rhodos je strk na plazi a pre mna studena voda, bol som aj v aquaparku, ten je v pohode...
okolo celeho ostrova ide jedna cesta, tak zabludit nemozes, je tam este farma motylov ale tam nechod, nic moc to nie je ides asi tak 15 minut po lese a spat a pritom uvidis jeden druh motylov na skale, radsej chod do viedne na motyle, auto je v pohode len tam jazdia vseliako tak aby do teba niekto nebuchol ale zas ma nikdy nezastavili policajti a to som nejazdil vobec podla predpisov a vlastne som ich ani moc nevidel za celu dobu... este tam je aj plaz antonyho quina ale ma asi 30 metrov a bude tam okolo 100 turistov takze ziadna romantika, na konci ostrova sa surfuje s padakom neviem nazov, a da sa prejst na nejaky kopec, ale vecer sa cesta zaleje morom a odreze cestu tak sa nezabudni vratit. tam staci tyzden si myslim, ale ked ides vylihovat tak je to jedno a da sa ist lodou do turecka cca 30 az 45 minut, tam si mozes dat kebab a na rhodose gyros ha ha, vlastne skoro to iste len sa to inak vola, ale jedlo je super, neviem ako ti ale na veceru som tam musel mat dlhe gate a koselu najlepsie tmave gate, proste slusne obleceny ale vsade to je inak tak sa na to opytaj, jedine co ma nasralo bolo ze aj voda v bazenoch bola slana a nemal som balkon ktory je potrebny... prajem ti peknu dovolenku, oplati sa tam ist, ak nie si narocny, a hlavne nie je to drahe a teraz to musi byt este lacnejsie ako som mal ja...

Linka:  
Tlačiť
  • Strana:
  • 1

Grécko - Rhodos

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 1.117 sekund, 25 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.