©  Domov ©  Hľadanie ©  Registrovať ©  Reklama ©  BanList ©  Kontakt ©    

Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi
Máme 769800 Používateľov a 552740 Príspevkov
 
18 Jan 2017, 02:38 am
Reklama : 1 | 0
Super obchod s darcekmi a zabavnymi produktmi srand(); $reklama = rand (5,7); srand();



Cucaj OC club

Cucaj OC club  (Prečítané 12503 krát)
Autor Príspevok

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#15

| 02 Mar 2011, 22:26 pm

CPU: Core i5-760 cooled by Noctua NH-U12P SE2 + 2x NOCTUA NF-P12 p/p+ 2x U.L.N.A. ( 900RPM )
MB: Asus P7P55D-E
PSU: Corsair CX400

@4,01GHz ->

{alt}

vCore: 1,337V, IMC (VTT) voltage: 1,3V
QPI: 32x
BCLK: 182 x 22
DRAM: 8x ( 1456MHz ) - CL9 pri 1,65V

Teploty -> idle

{alt}

Teploty -> load

Vsetky jadra mali max 63°C po par hodinach v OCCT ( 2x NF-P12 v push-pull pri 900RPM )
System bol 100% stabilny

@4,2GHz ->

{alt}

vCore: 1,35V, IMC (VTT) Voltage: 1,32V
QPI: 32x
BCLK: 191 x 22
DRAM: 8x ( 1528MHz ) - CL9 pri 1,65V

Teploty -> idle
Teplota bola rovnaka ako pri @4,01GHZ

Teploty -> load
Po par hodinach sa v loade ( OCCT ) teplota blizila k hranici 67°C, co su pri 900RPM podla mna skvele hodnoty. Po odstraneni U.L.N.A. rezistorov sa da teplota znizit na 62-63°C takze mi este ostava nejaky ten priestor na dalsie taktovanie, kedze este nehodlam skoncit.
Este dodam, ze system bol 100% stabilny aj po 5 hodinach v OCCT, viac som nestihol, kedze som taktoval dnes Úšklabok

Viac ako 4,2GHz som neskusal, neskor sem doplnim dalsie vysledky pokusov Mrknutie

// môzes si smelo pridat nas userbar Cucaj OC club ! /m8
Posledná zmena: 03 Mar 2011, 00:01 am od mano8

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-2
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#16

| 07 Máj 2011, 21:48 pm

Default :

CPU- Intel Core i5 2500K 3,3 GHz ( na chladenie vyuzivam Corsair H50)
GPU-Nvidia Gtx 560 Ti Asus TOP DirectCUII v SLi
RAM- G.Skill Trident 2x2GB
 MB- MSI P67A - GD65
PSU- Corsair TX850W

Overclocked:

CPU {alt}    Stabilne isiel na tychto taktoch v pohode aj 12 hodin... ale inak stabilne siel aj na 4,75 GHz ale toto vyuzivam na kazdodenne pouzitie Úsmev

RAM {alt} 1904 Mhz kvoli doske Úsmev zvladali by aj 2050 MHz ( odskušane Úsmev

GPU- Doplnim Zajtra lebo nestiham Smiech Smútok(

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#17

| 08 Máj 2011, 09:18 am

Este mu pritop, tvoj CPU zvladne toho pomerne viac ..  4,5 GHz dam aj ja, na svojej i5-760  Úšklabok
Skus znizit casovanie RAM, ako len dvihat ich frekvenciu
Inak celkom pekne OC, mas celkom peknu zostavu  Mrknutie
Myslim, ze si userbar zasluzis, tak si ho kludne pridaj.

Nezdaju sa mi len tie otacky ventilatorov, nehuci ti to ?  Smiech

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-2
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#18

| 08 Máj 2011, 11:24 am

jj pritopim Smiech len no šetrim ho trosku lebo som uz oddzubal phenom x6 ked som ho mal na 4,7 GHz Smiech a doska len zasyčala :DD Úsmev  jj tie ramky budem len oni furt robia na tych sandy bridgoch problemy jak sproste :/  jj ďakujem Úsmev šporenie nevyslo navnivoč Smiech diky Úsmev a noo ventilator su tichučke x)  prvy je na vodnikovy,druhy je motorček na vodnikovy,a treti je na vodnikovy z druhej strany :DD ani ich nepočujem Úsmev len trošku xD

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 107
karma +482/-1
Príspevkov : 195
Referal body : 1
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#19

| 28 Júl 2011, 16:44 pm

*AMD Radeon 6790 - OC*




Video ukážka-Upgrade : <a href="http://www.youtube.com/watch?v=tlillcv4W6w" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tlillcv4W6w</a>

+ A tu je celý chladiaci systém vonku : Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Galéria
Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

+ Taktovanie CPU Pribudne neskorej (nové)
Posledná zmena: 29 Júl 2011, 17:09 pm od niko9

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste
Upnito=Uploáduj a sťahuj velkou rýchlosťou rýchlosťou zadarmo

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-4
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#20

| 17 Okt 2011, 21:30 pm

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Max O.C. Radeonu HD 6790 niko tu frekvenciu tam mozno nastavis ale nemas sancu to rozbehat v benchmarkoch, ja som dalej ani pokracovat nemohol uz mi pretazuje zdroj a vydava to nepekne zvuky to napajanie az som sa zlakol cez test siva obrazovka a pc ostane visiet...
Posledná zmena: 18 Okt 2011, 06:05 am od Razorqo

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-1
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#21

| 18 Okt 2011, 15:23 pm

Takze taktoval som moj radeonik hd 6850 :DD (PREPACTE ALE NEVEDEL SOM TU DAT OBRAZOK Smiech-len mi povedzete ze ako a hodim ho tu)

-jadro : 1.274mV -1000MHz(1GHz)
-pamat : +50mV - 1180MHz

teplota najviac 76 C (vo furemarku)...myslim ze celkom slusna

Z ram a jadra uz viac nedostanem (vo furmarku sa mi potom robia artefakty)

Ak mi mozete poradit tak by ste mohli vysvetlit naco je v MSIAfterburner AUX voltage ? .... lebo ked som dal aux +30mV(maximum) tak som dal jadro max na 978 MHz a teplota sa mi vysplhala az na 87 C...vyhodu v tom nevidim

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#22

| 18 Okt 2011, 15:59 pm

Aux voltage je na pridavanie voltaze VRAM, cize na taktovanie pamate a nie jadra. Inak 1GHz, celkom pekne. Mas MSI verziu graf. karty?

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-1
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#23

| 18 Okt 2011, 19:11 pm

jj mam

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-4
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#24

| 18 Okt 2011, 19:14 pm

Artefakty sa robia pri pretaktovani grafickeho jadra, pri pretaktovani pamati sa robia ciary cez obrazovku, popripade sa ti zacne "rozpadavat" obraz

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-1
Príspevkov : 0
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#25

| 18 Okt 2011, 20:00 pm

no ja som dal pamat na 1200 MHz a furmark nemam full screen cize hore mam listu na ktorej sa mi zobrazovali take cirne kocky(artefakty)a takisto aj v tom kruhu co sa otaca xD....potom som dal na 1190 aj tam robilo az na 1180 prestalo(jadro som mal vzdy na 1000MHz)

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#26

| 18 Okt 2011, 20:21 pm

Len doplim mylnu informaciu Razorqa, ze artefakty sa nasledkom vysoke pretaktovania robia vselijake, neda sa povedat ''ake presna sa robia pri takom a takom pretaktovani tohoto a hentoho''

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +1/-4
Príspevkov : 1
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#27

| 18 Okt 2011, 20:31 pm

No mne sa robia len v obraze take stvorceky cierne

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : n/a
karma +0/-0
Príspevkov : 3
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil
#28

| 19 Okt 2011, 21:13 pm

Nazdar!!! rad by som sa pridal do Vasho OC klubu ale nemam s tym zatial nejake extra skusenosti tak by som sa chcel spytat hlavne na mozne rizika ci hrozi ze by som pretaktovanim nejak mohol odpisat pc ak ano ake? ako sa da tomu predist? co vsetko k tomu potrebujem?
moj pc:
CPU - AMD Athlon II X4 645 3.10GHz
GPU - SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
RAM - Corsair CM3X2G1333C9 DDR3 1333 XMS3 - aspon amd overdrive to tak pise tak asi to tam bude
MB - ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
PSU - Fortron 500W Blue storm Bronze 80+

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

*


Cucaj Rank : 94
karma +720/-7
Príspevkov : 54
Referal body : 0
SMS Body : 0

Zobraziť profil


#29

| 19 Okt 2011, 21:23 pm

Myslim, ze do tejto temy sa maju pisat len vysledky taktovania, nie ''ako na to'', inak to tu bude plne spamu. Taktovanie nie je samo o sebe nebezpecne, jedine ak by si to prehnal z napatim.

Ako hosť nemáte oprávnenie prezerať obsah na stiahnutie.
Registrujte sa alebo sa prihláste

Pošli priateľom na FaceBooku
Linka:  

Cucaj OC club

V sekcii najdete linky na rapidshare, upnito, hellshare zadarmo

Skočiť na:  
Téma od Na vrch

Stránka vytvorená za 0.132 sekund, 25 otázok.
Cucaj.sk© | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005-2009, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.